Casa Funerară Sfântul Ioan: Servicii Funerare Complete și Inmormântare Gratuită

Inmormântare Gratuită cu Talonul de Pensie

Casa Funerară Sfântul Ioan oferă servicii funerare complete și sprijin profesional familiilor îndoliate din București și Ilfov. De asemenea, oferă inmormântare gratuită și un talon de pensie. Înțelegem că pierderea unei persoane dragi este un moment dificil și dorim să vă ușurăm greutatea financiară oferindu-vă posibilitatea de a beneficia de o inmormântare gratuită pe baza talonului de pensie.

Casa Funerară Sfântul Ioan acoperă în prezent costul serviciilor funerare utilizând ajutorul de deces, care este de 7567 lei, prin pachetul de inmormântare standard. Această ofertă este disponibilă în fiecare zonă din București și Ilfov. În plus, pentru a menține transparența, dacă valoarea pachetului de inmormântare nu depășește valoarea ajutorului de deces, diferența va fi restituită familiei îndoliate.

Contact: 0720 233 333

Servicii Funerare Oferite

Casa Funerară Sfântul Ioan oferă o gamă completă de servicii funerare pentru a se asigura că toate aspectele ceremoniei de inmormântare sunt gestionate cu profesionalism și respect:

 1. Medic Legist Constatator București
  • Asigurăm prezența unui medic legist constatator pentru a elibera certificatul de deces în București. Acest pas este esențial și obligatoriu în procesul de organizare a oricărei ceremonii funerare.
 2. Îmbălsămare București
  • Serviciul de îmbălsămare este oferit pentru a pregăti corpul defunctului conform standardelor legale și tradițiilor religioase. Procedura este realizată de profesioniști calificați, asigurând astfel un nivel înalt de igienă și respect pentru persoana decedată.
 3. Declarare Deces
  • Gestionăm întregul proces de declarare a decesului la autoritățile competente, inclusiv obținerea certificatului de deces și a altor documente necesare. Acest serviciu este vital pentru a ușura sarcina administrativă a familiei.
 4. Transport Funerar
  • Oferim servicii de transport funerar profesionist, asigurând transportul corpului de la locul decesului la capelă sau cimitir, ori la domiciliu, în condiții de siguranță și demnitate.
 5. Sicrie
  • Dispunem de o gamă variată de sicrie, potrivite pentru toate preferințele și bugetele. Fiecare sicriu este realizat din materiale de calitate, garantând un aspect estetic și durabilitate.
 6. Pachet Complet pentru Inmormântări
  • Pachetul nostru complet include toate serviciile necesare pentru o ceremonie funerară completă și respectuoasă. De la organizarea slujbei religioase până la transportul și aranjamentele florale, ne ocupăm de toate detaliile pentru a vă oferi liniștea necesară în aceste momente grele.

De Ce Să Alegeți Casa Funerară Sfântul Ioan?

Casa Funerară Sfântul Ioan este dedicată să ofere servicii funerare de cea mai înaltă calitate, cu respect și compasiune. Iată câteva motive pentru care să ne alegeți:

 • Profesionalism: Echipa noastră este formată din specialiști cu experiență vastă în domeniul funerar, asigurându-vă că toate serviciile sunt prestate cu maximă seriozitate și atenție.
 • Transparență: Oferim informații clare și detaliate despre toate costurile implicate, fără taxe ascunse. Diferența neutilizată din ajutorul de deces este returnată familiei, garantând o abordare corectă și cinstită.
 • Disponibilitate: Suntem disponibili 24/7 pentru a răspunde la orice solicitare și pentru a vă oferi sprijinul necesar în orice moment.
 • Respect pentru Tradiții: Respectăm toate tradițiile și ceremoniile religioase, asigurându-ne că fiecare detaliu este conform dorințelor familiei și ritualurilor specifice.
 • Servicii Complete: De la constatarea decesului până la organizarea ceremoniei de inmormântare, ne ocupăm de toate aspectele pentru ca dumneavoastră să vă puteți concentra pe comemorarea persoanei dragi.

Contact: 0720 233 333

În aceste momente dificile, Casa Funerară Sfântul Ioan este alături de dumneavoastră cu servicii funerare complete și suport necondiționat. Contactați-ne pentru a beneficia de pachetul de inmormântare gratuit cu talonul de pensie și pentru a afla mai multe despre cum vă putem ajuta să organizați o ceremonie demnă și respectuoasă.

Servicii funerare Non-Stop

Casa Funerara Sfantul Ioan

Casa funerara Sf. Ioan

Articole similare