Cum să alegi pachetul de servicii funerare

Cum sa alegi pachetul de servicii funerare

Așa după cum probabil ai observat deja, firma noastră de servicii funerare îți pune la dispoziție mai multe pachete funerare de inhumare si incinerare, iar acest lucru îți poate provoca anumite probleme. Mai exact, s-ar putea să îți fie puțin dificil să faci o alegere iar de aceea ne-am decis să redactăm acest articol în care vom vorbi despre alegerea pachetului de servicii funerare.

Desigur, ne poți contacta și telefonic iar noi vom încerca să te ajutăm să faci cea mai bună alegere a pachetului de servicii funerare, întocmai pentru a putea organiza o ceremonie de înmormântare fără probleme.

Totuși, dacă vrei să faci alegerea de unul singur, atunci ar trebui să te folosești de câteva criterii foarte importante cu ajutorul cărora alegerea pachetului de servicii funerare se va dovedi a fi mai ușor de făcut decât niciodată:

Cum să alegi corect pachetul de servicii funerare

Alegerea pachetului de servicii funerare este așadar foarte importantă pentru organizarea unui eveniment iar pe site-ul nostru vei găsi 13 pachete funerare concepute pentru diferite necesități. Totuși, dacă nici unul dintre cele 13 pachete nu se ridică la nivelul așteptărilor tale, nu ezita să ne contactezi pentru a discuta un pachet special pentru tine. Cu siguranță vom reuși să concepem un pachet care să corespundă în cele mai mici detalii nevoilor tale.

Atunci când alegi pachetul de servicii funerare, trebuie să ai în vedere următoarele 3 aspecte:

Bugetul

Unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie să le ai numaidecât în vedere atunci când ai nevoie de un pachet de servicii funerare este bugetul. Pachetele noastre au fost concepute pentru diferite categorii de buget întocmai pentru ca ai noștri clienți să-și poată găsi cât mai ușor un pachet pe care să și-l poată permite.

Stabilește încă de la bun început care suma de care dispui pentru organizarea ceremoniei de înmormântare iar apoi îți va fi mult mai simplu să o organizezi.

Dimensiunile ceremoniei

Apoi, ar mai trebui să te gândești și la dimensiunile ceremoniei de înmormântare. De regulă, cu cât pachetul de servicii este mai scump, cu atât include mai multe accesorii și produse funerare, întocmai pentru a putea organiza o ceremonie mai extinsă.

Cât de populară era persoana decedată? Cât de multe persoane crezi că o vor conduce pe ultimul drum? Sunt întrebări a căror răspunsuri te vor ajuta să stabilești dimensiunile ceremoniei.

Pachetul îl vei alege, desigur, ținând cont de numărul de persoane care vor participa la ceremonie.

Tipul ceremoniei

Ceremoniile de înmormântare pot fi foarte diferite în funcție de religia persoanei decedate precum și de dorințele sale manifestate înainte de deces. De exemplu, nu mereu se preferă clasica înmormântare ci sunt și cazuri tot mai multe în care este preferată incinerarea.

De asemenea, sunt și cazuri în care persoana decedată se află la spital, ceea ce presupune anumite măsuri suplimentare.

Astfel, dacă ceremonia de înmormântare va fi una specială, nu ezita să transmiți asta firmei cu care colaborezi.

Indiferent care sunt nevoile tale în materie de servicii funerare, nu ezita să ne contactezi! Îți garantăm faptul că vei beneficia de tot suportul nostru

Servicii funerare Non-Stop

Casa Funerara Sfantul Ioan

Casa funerara Sf. Ioan

Articole similare