Intrebari frecvente legate de serviciile funerare din Bucuresti oferite de Casa Funerara Sf. Ioan

Cine se poate ocupa de toaletarea persoanei decedate?

Personalul Casa Funerara Sf. Ioan este pregatit cu toate materialele necesare pentru toaletarea persoanei decedate. Va recomandam ca toaletarea persoanei decedate sa se execute de catre personalul Casa Funerara Sf. Ioan din Bucuresti deoarece are experienta necesara pentru ca toaletarea sa se efectueze foarte bine si sa nu fie necesara o alta interventie pentru toaletare.

Cand se asigura serviciul de toaletarea al persoanei decedate?

Serviciul de toaletarea al persoanei decedate se va executa imediat dupa decesul persoanei decedate, la sosirea agentului de servicii funerare (daca se solicita acest serviciu)

In cat timp voi primi certificatul de constatare al decesului emis de spital?

Certificatul de constatare al decesului se emite in maxim 12 ore de la decesul persoanei. Acest act este necesar pentru declararea decesului si emiterea certificatului de deces.

Cat costa un pachet pentru serviciul funerar?

Avem mai multe categorii de pachete funerare, in functie de cum doreste familia persoanei decedate sa pregateasca inmormantarea:
1. pachetele inhumare Bucuresti (11 pachete disponibile)
2. pachete incinerare Bucuresti (2 pachete disponibile)

In ce localitati oferiti serviciile funerare?

Putem oferi servicii funerare in oricare sector din orasul Bucuresti (servicii funerare sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 si imprejurimi, indiferent de distanta dumneavoastra fata de magazinul funerar. Oferim servicii si in afara orasului Bucuresti, in judetul Ilfov in functie de solicitarile dumneavoastra. 

Servicii funerare Non-Stop

Casa Funerara Sfantul Ioan

Casa funerara Sf. Ioan

Articole similare