Servicii Funerare & Transport Funerar local (Bucuresti si Ilfov) national si international – Casa Funerara Sf. Ioan

Casa Funerara Sf. Ioan din Bucuresti va ofera transport funerar si servicii funerare non stop in Bucuresti, Ilfov, judetele limitrofe cat si pentru transport funerar international de repatriere,  la un raport calitate/pret forte bun.
Aceste servicii  pot fi achizitionate separat sau incluse in pachete funerare complete. Va stam la dispozitie 24/7 pentru orice intrebari sau informatii suplimentare.

Actiunea de a transporta persoanele decedate intre diverse localitati din Romania se regasesc in serviciul transportului funerar intern, iar pentru a-l putea efectua sunt necesare acte specifice: certificatului de deces, certificate de la SANEPID si certificatul de imbalsamare.

Echipa Casa Funerara Sf. Ioan din Bucuresti se ocupa de aceste documente si are in vedere nu doar transportul defunctului, dar si pe cel al cortegiului funerar. Vehicolele sunt autorizate, astfel incat sa indeplineasca toate conditiile necesare, inclusiv sunt dotate cu aer conditionat.

Serviciul de transport funerar include deplasarea defunctului de la spital pana la casa mortuara sau pana acasa, pentru ca mai apoi, pentru deplasarea pe ultimul drum, persoana trecuta in nefiinta sa fie transportata impreuna cu insotitorii din cortegiul funerar pana la biserica si la cimitir.

Echipa Casa Funerara Sf. Ioan din Bucuresti dispune si de transport international pentru persoanele ce au decedat pe teritoriul unei tari straine. In acest caz, implicatiile pot prezenta un mai mare disconfort, deoarece sunt prezente reglementari cu privire la conditiile de repatriere. Din acest motiv echipa noastra Casa Funerara Sf. Ioan din Bucuresti a luat in considerare aceste aspecte ce tin de conditii legale si va sta la dispozitie 24/7 cu informatii si alte detalii despre servicii.

Pe teritoriul romanesc inmormantarile au un anumit parcurs traditional, care stim ca este dificil de gestionat, de aceea va venim in ajutor cu pachete speciale pentru bugete variate ce includ coroane si sicrie de la cele de buget pana la cele de lux, pachete pentru praznic sau pentru oferirea acelor pachete de dulce.

Transport funerar local (Bucuresti si Ilfov) national si international

Casa Funerara Sf. Ioan din Bucuresti este alaturi de dumneavoastra, oferindu-va transport funerar national sau transport funerar international, si nu numai!

Servicii funerare Non-Stop

Casa Funerara Sfantul Ioan

Casa funerara Sf. Ioan

Articole similare