Tiputi de servicii funerare

Constatare deces

In aceste clipe de tristete maxima firma noastra de pompe funebre Funerare Alexandru  va pune la dispozitie un medic pentru constatarea decesului. Pentru confirmarea medicala a mortii cerebrale trebuie efectuate 2 examinari numai dupa implinirea a cel putin 6 ore.

Certificatul medical constatator de deces  se elibereaza post-mortem numai dupa implinirea a 24 de ore de la deces. Imbalsamarea se efectueaza numai in urma emiterii certificatului constatator de deces.

 

Toaletare

Va oferim servicii funerare de toaletare a decedatului.Aceste servicii includ operatiunile de spalare, igienizare, cosmetizare, barbierit imbracat, asezat in sicriu. Servicul de toaletare a decedatului se poate realiza de catre membrii echipei noastre la locuinta dumneavoastra sau la oricare alta locatie recomandata, respectand normele de igiena.Imbracarea decedatului se va face cu obiecte vestimentare puse la dispozitie de catre familie sau achizitionate de la firma noastra.

Impachetare

Procedura de inpachetare se refera la sigilarea corpurilor aflate intr-o stare avansata de degradare si consta in efectuarea tuturor operatiunilor necesare in vederea inchiderii ermetice a sicriului.

Imbalsamare

Imbalsamarea reprezinta procedeul medical prin care se urmareste impiedicarea descompunerii decedatului.Acest procedeu se realizeaza prin aplicarea unei metode artificiale de conservare (injectarea cu substante fluide). Firma noastra are angajati pregatiti pentru efectuarea acestei operatiuni.

Manipulare decedat / sicriu

Pe tot parcursul intregului proces funerar trebuie asigurat transportul si manipularea decedatului.Angajatii nostri se ocupa cu dedicatie de acest proces indiferent de dificultatea acestuia.Oferim in mod gratuit manipularea decedatului de la locatia indicata de familie (orice etaj) oricarui client care a ales unul din pachetele noastre de servicii funerare Efectuam transport funerar cu masini funerare autorizate, rapid si fara efort din partea dumneavoastra.

Acte necesare inhumarii / incinerarii

Va oferim consultanta si sprijin in obtinerea acetelor necesare pentru inhumare sau incinerare pentru toata zona capitalei si pentru toate celelalte zone limitrofe.

Documente necesare:

 • Copie dupa certificat constator al decesului
 • Certificatul de imbalsamare
 • Autorizatie de la SANEPID
 • Certificatul de deces
 • Adeverinta de inhumare
 • Contractul de concesiune a locului de veci

Declarare deces

Actul de deces se  în termen de 3 zile de la data decesului. Acte necesare în vederea înregistrării decesului:

 1. Certificatul medical constatator al decesului; – obligatoriu
 2. Actul de identitate al decedatului;– obligatoriu
 3. Livretul militar sau adeverinta de recrutare, după caz, pentru persoanelor supuse obligatiilor militare;
 4. Certificat de naştere decedat; – optional
 5. Certificat de căsătorie decedat ;– optional
 6. C.I./B.I. declarant;

În cazul în care decesul nu a fost declarat în termen, întocmirea actului de deces se face cu aprobarea Parchetului.. Declararea se face la starea civila pe raza sectorului sau a orasului unde a survenit decesul. Odată cu eliberarea certificatului de deces ofiţerul de stare civilă eliberează declarantului o adeverinţă de înhumare sau de incinerare, într-un singur exemplar.

Înhumarea sau incinerarea unui cetăţean român al cărui deces s-a produs şi s-a înregistrat în străinătate, se face pe baza adeverinţei de înhumare sau incinerare eliberată de primăria în a cărei rază teritorială urmează să se facă înhumarea sau incinerarea.

Servicii funerare Non-Stop

Casa Funerara Sfantul Ioan

Casa funerara Sf. Ioan

Articole similare